Vélemények Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD és termékinformációk

Terméknév: Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD Blúz Roxy

Termékleírás: The nuts and bolts Off-the-shoulder design Crepe slub fabric Embroidered elastic on the top Knot on the bottom sleeves Composition: 100% Cotton... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD mert kedvező ár 8 509 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Blúz.

Reviews Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD
Termék felülvizsgálata Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 509 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373422774
- a termék kategóriában van Blúz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD Blúz
8 509 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Blúz Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's off the shoulder top ROXY CARRIBEAN MOOD) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373422774 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Blúz - További termékek megtekintése