Vélemények Women's shorts Rafiki Caye és termékinformációk

Terméknév: Women's shorts Rafiki Caye Kiárusítás - Női rövidnadrág Rafiki

Termékleírás: Caye are universal, Lady’s leisure time Rafiki shorts of casual appearance with sober but attractive decor. Due to a cotton blended with elastic, you will feel comfortable wearing them during an afternoon trip to the countryside, neither will they slow you down when catching a bus or fooling around in a park. Material: 97% cotton 3% spandex... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's shorts Rafiki Caye mert kedvező ár 6 419 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kiárusítás - Női rövidnadrág.

Reviews Women's shorts Rafiki Caye
Termék felülvizsgálata Women's shorts Rafiki Caye

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's shorts Rafiki Caye -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Rafiki vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's shorts Rafiki Caye és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's shorts Rafiki Caye Rafiki

További termékképek, részletesebb leírások Women's shorts Rafiki Caye és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Rafiki, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 419 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Rafiki
- code EAN 8591203956901
- a termék kategóriában van Kiárusítás - Női rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's shorts Rafiki Caye Kiárusítás - Női rövidnadrág
6 419 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Kiárusítás - Női rövidnadrág Rafiki

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's shorts Rafiki Caye) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Rafiki), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591203956901 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kiárusítás - Női rövidnadrág - További termékek megtekintése