Vélemények Women's shorts ROXY GONNA GROOVE és termékinformációk

Terméknév: Women's shorts ROXY GONNA GROOVE Modern és elegáns ruha Roxy

Termékleírás: The nuts and bolts Chlorine-resistant Lycra® Xtra Life™: 5x longer lasting fit and performance, designed to endure life in and out of the water Loose fit, cut for room and comfort Soft and durable flatlock seams UPF 50 sun protection Enjoy the cool-feeling comfort of DryFlight’s® ultra-wicking properties Sand to Sea design Reversible Best for: Yoga & running 2" inseam Elasticated waistband Reflective logo Mix of all-over printed and solid fabrics Printed styles may differ from the photo as the technique used makes every piece unique Composition: 78% Nylon/Polyamide, 22% Elastane Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size 27"/S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's shorts ROXY GONNA GROOVE mert kedvező ár 11 769 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Women's shorts ROXY GONNA GROOVE
Termék felülvizsgálata Women's shorts ROXY GONNA GROOVE

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's shorts ROXY GONNA GROOVE -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's shorts ROXY GONNA GROOVE és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's shorts ROXY GONNA GROOVE Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's shorts ROXY GONNA GROOVE és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 769 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373349293
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's shorts ROXY GONNA GROOVE Modern és elegáns ruha
11 769 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's shorts ROXY GONNA GROOVE) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373349293 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése