Vélemények Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST és termékinformációk

Terméknév: Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST Modern és elegáns ruha Roxy

Termékleírás: Push your personal best in a sports bra made for the challenge. Inspired by a sand-to-sea way of life, it has been cut from our Xtra Life Lycra® chlorine resistant fabric with DryFlight® technology that offers instant water-wicking capabilities and endless durability. A feminine multi-strap and a multi-purpose design come with 50+ sun protection and a handy key pocket, perfect for everyday endurance. The nuts and bolts Chlorine-resistant Lycra® Xtra Life™: 5x longer lasting fit and performance, designed to endure life in and out of the water Micro mesh Classic, comfortable regular fit Medium coverage Medium support Soft and durable flatlock seams UPF 50 sun protection Enjoy the cool-feeling comfort of DryFlight’s® ultra-wicking properties Sand to Sea design Best for: Yoga & running Removable cups Fixed straps Inside mesh lining Elasticated bottom band Key pocket on the inside front Mesh panel on the back Clear print or reflective logo Composition: 78% Polyester, 22% Elastane Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST mert kedvező ár 6 657 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST
Termék felülvizsgálata Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 657 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373350466
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST Modern és elegáns ruha
6 657 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's sports bra ROXY TROPICAL TWIST) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373350466 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése