Vélemények Women's swimsuit ROXY FITNESS B és termékinformációk

Terméknév: Women's swimsuit ROXY FITNESS B Egyrészes Roxy

Termékleírás: This season we're shaking up the world of performance swim with these bold prints and dynamic cuts. This statement one-piece swimsuit is action-ready with a sporty shape and ergonomic detailing. Cut from chlorine-resistant Xtra life Lycra ® with easy back zip closure, this UV protective one-piece blends fashion and function so you can make a splash. The nuts and bolts Xtra Life Lycra® chlorine resistant UPF fabric Sporty one piece Medium coverage Medium support Removable padding Fixed straps Back zip closure Best suited to cup sizes A/B/C Composition: 78% Nylon/Polyamide, 22% Lycra Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's swimsuit ROXY FITNESS B mert kedvező ár 14 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyrészes.

Reviews Women's swimsuit ROXY FITNESS B
Termék felülvizsgálata Women's swimsuit ROXY FITNESS B

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's swimsuit ROXY FITNESS B -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's swimsuit ROXY FITNESS B és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's swimsuit ROXY FITNESS B Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's swimsuit ROXY FITNESS B és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373410436
- a termék kategóriában van Egyrészes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's swimsuit ROXY FITNESS B Egyrészes
14 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Egyrészes Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's swimsuit ROXY FITNESS B) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373410436 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyrészes - További termékek megtekintése