Vélemények Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 és termékinformációk

Terméknév: Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 Női fitness felsők Roxy

Termékleírás: Long sleeve rash vest for women with printed sleeves, designed in a high-performance Xtra Life Lycra® for chlorine-resistant colour and UPF 50 sun protection. The nuts and bolts Long sleeves Xtra Life Lycra® chlorine resistant UPF fabric Fitted design UPF 50 sun protection Chlorine resistant technology Crew neckline Solid colour and printed fabric Screen print on the sleeve and front Composition: 78% Nylon/Polyamide, 22% Lycra Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 mert kedvező ár 11 091 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női fitness felsők.

Reviews Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50
Termék felülvizsgálata Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 091 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373410153
- a termék kategóriában van Női fitness felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50 Női fitness felsők
11 091 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női fitness felsők Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's T-Shirt ROXY FITNESS UPF 50) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373410153 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női fitness felsők - További termékek megtekintése