Vélemények Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 és termékinformációk

Terméknév: Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 Női ruházat Roxy

Termékleírás: Loose fit short sleeve UPF 50 surf t-shirt for women woven from a soft, resistant stretch fabric, cut for room and comfort. The nuts and bolts Soft, resistant stretch fabric Loose fit, cut for room and comfort UPF 50 sun protection Crew neckline Screen print on the front [depending on colourway] Composition: 94% Polyester, 6% Elastane Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 mert kedvező ár 6 657 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50
Termék felülvizsgálata Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 657 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373505927
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50 Női ruházat
6 657 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's T-Shirt ROXY SURF SHORT SLEEVE UPF 50) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373505927 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése