Vélemények Women's top ROXY DAKOTA DREAMING és termékinformációk

Terméknév: Women's top ROXY DAKOTA DREAMING Női ruházat Roxy

Termékleírás: The nuts and bolts Quick drying & breathable fabric Micro mesh Loose fit, cut for room and comfort Soft and durable flatlock seams Enjoy the cool-feeling comfort of DryFlight’s® ultra-wicking properties Kind to your skin & the environment, Sanitized® fights odours and bacteria for long-lasting freshness Ventilation Best for: Yoga & running Mesh panel on the back Composition: 100% Polyester Model: The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's top ROXY DAKOTA DREAMING mert kedvező ár 6 657 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Women's top ROXY DAKOTA DREAMING
Termék felülvizsgálata Women's top ROXY DAKOTA DREAMING

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's top ROXY DAKOTA DREAMING -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's top ROXY DAKOTA DREAMING és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's top ROXY DAKOTA DREAMING Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's top ROXY DAKOTA DREAMING és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 657 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373347107
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's top ROXY DAKOTA DREAMING Női ruházat
6 657 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's top ROXY DAKOTA DREAMING) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373347107 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése