Vélemények Women's top ROXY FANTASY EARTH és termékinformációk

Terméknév: Women's top ROXY FANTASY EARTH Női ruházat Roxy

Termékleírás: Designed for seaside daydreaming and warm summer nights, this button-front camisole for women has been crafted from feather-light viscose for barely-there comfort. Delicate seashell buttons and colourful patterns complete this top for an elegant and feminine look. The nuts and bolts Printed viscose fabric Adjustable straps Front opening with shell buttons The print technique used on this garment makes every piece unique Composition: 100% Viscose Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's top ROXY FANTASY EARTH mert kedvező ár 9 250 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Women's top ROXY FANTASY EARTH
Termék felülvizsgálata Women's top ROXY FANTASY EARTH

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's top ROXY FANTASY EARTH -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's top ROXY FANTASY EARTH és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's top ROXY FANTASY EARTH Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's top ROXY FANTASY EARTH és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 250 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373436467
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's top ROXY FANTASY EARTH Női ruházat
9 250 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's top ROXY FANTASY EARTH) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373436467 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése