Vélemények Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY és termékinformációk

Terméknév: Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY Női ruházat Roxy

Termékleírás: The nuts and bolts Burn out fabric Lightweight cotton polyester fabric [130gsm] Classic, comfortable regular fit Crew neckline Twisted sleeves Pocket on the chest Raw edge finishes on the collar and bottom Splits on the sides Screen print on the front pocket Puff ink print on the back Composition: 60% Cotton, 40% Polyester Model The model is 175cm/5'9" tall and wears a size S in the photo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY mert kedvező ár 4 805 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY
Termék felülvizsgálata Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Roxy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY Roxy

További termékképek, részletesebb leírások Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Roxy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 805 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Roxy
- code EAN 3613373387349
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY Női ruházat
4 805 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Roxy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Women's top ROXY TIME FOR ANOTHER DAY) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Roxy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 3613373387349 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése