Vélemények XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm és termékinformációk

Terméknév: XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm Mikroszálas plédek

Termékleírás:  Óriási pléd, amelyet többféleképpen haszálhat. Az XXL pléd tökéletesen megvéd minden ágyat, vagy használhatja, mint takarót is ülőgarnitúrájára. Továbbá a kellemes és puha mikroplüss anyagnak köszönhetően használhatja mint kellemes plédet is a kedvenc filmek nézése közben vagy a pikniken. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm mert kedvező ár 4 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mikroszálas plédek.

Reviews XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm
Termék felülvizsgálata XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm

További termékképek, részletesebb leírások XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Mikroszálas plédek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm Mikroszálas plédek
4 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mikroszálas plédek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (XXL pléd / Ágytakaró piros, 200 x 220 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mikroszálas plédek - További termékek megtekintése