Vélemények Zimní šála WOOX Neckerchief és termékinformációk

Terméknév: Zimní šála WOOX Neckerchief Női kiegészítők WOOX

Termékleírás: Máte-li toho na krku víc, než je vám milé, hrozí akutní nakrknutí. Pokud tedy nevlastníte nákrčník Neckerchief, to vás pak nerozhodí lautr nic. Materiál: 100% Polyakryl Výška 36 cm, 1/2 délky spodního okraje 30 cm (měřeno v neroztaženém stavu, nákrčník je velmi elastický)... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Zimní šála WOOX Neckerchief mert kedvező ár 5 461 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női kiegészítők.

Reviews Zimní šála WOOX Neckerchief
Termék felülvizsgálata Zimní šála WOOX Neckerchief

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Zimní šála WOOX Neckerchief -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából WOOX vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Zimní šála WOOX Neckerchief és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Zimní šála WOOX Neckerchief WOOX

További termékképek, részletesebb leírások Zimní šála WOOX Neckerchief és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu WOOX, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 461 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó WOOX
- code EAN 8595564781462
- a termék kategóriában van Női kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Zimní šála WOOX Neckerchief Női kiegészítők
5 461 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női kiegészítők WOOX

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Zimní šála WOOX Neckerchief) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (WOOX), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595564781462 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női kiegészítők - További termékek megtekintése