Vélemények Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys Modern és elegáns ruha Zoggs

Termékleírás: Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys Youngsters can make a stylish splash in the Zoggs Pacific Swimming Shorts, crafted with an elasticated waistband with external drawstring, with internal mesh briefs and two open hand pockets. Sporting style stripes sit to each leg, with printed Zoggs branding completing the look. > Junior boy's swimming shorts > Elasticated waistband with external drawstring > Internal mesh briefs > 2 open hand pockets > Sporting style stripes > Printed Zoggs branding > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys mert kedvező ár 5 972 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Zoggs vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys Zoggs

További termékképek, részletesebb leírások Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Zoggs, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 972 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Zoggs
- code EAN 2359014191555
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys Modern és elegáns ruha
5 972 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Zoggs

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Zoggs Pacific Swimming Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Zoggs), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2359014191555 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése