Vélemények Zoggs Silicone Swim Cap és termékinformációk

Terméknév: Zoggs Silicone Swim Cap Tartozékok úszáshoz Zoggs

Termékleírás: Zoggs Silicone Swim Cap The Zoggs Silicone Swim Cap provides a lightweight, easy stretch fit for comfort. The non-slip design fits all, and features Zoggs branding to finish the colourful piece. > Swim cap > One size fits all > Non-slip > Easy stretch (comfort) > Zoggs branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Zoggs Silicone Swim Cap mert kedvező ár 5 969 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tartozékok úszáshoz.

Reviews Zoggs Silicone Swim Cap
Termék felülvizsgálata Zoggs Silicone Swim Cap

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Zoggs Silicone Swim Cap -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Zoggs vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Zoggs Silicone Swim Cap és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Zoggs Silicone Swim Cap Zoggs

További termékképek, részletesebb leírások Zoggs Silicone Swim Cap és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Zoggs, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 969 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Zoggs
- code EAN 2889004730001
- a termék kategóriában van Tartozékok úszáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Zoggs Silicone Swim Cap Tartozékok úszáshoz
5 969 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Tartozékok úszáshoz Zoggs

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Zoggs Silicone Swim Cap) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Zoggs), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2889004730001 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tartozékok úszáshoz - További termékek megtekintése