Vélemények Zöld doboz és termékinformációk

Terméknév: Zöld doboz Apró fürdőszobai kellékek

Termékleírás: Doboz modern kivitelben, zöld színben. Tökéletes kiegészítő minden fürdőszobába. Ugyanilyen kivitelben vásárolhat még szappantartót, folyékony szappan adagolót, fogkefetartót és WC szettet. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Zöld doboz mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Apró fürdőszobai kellékek.

Reviews Zöld doboz
Termék felülvizsgálata Zöld doboz

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Zöld doboz -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Zöld doboz és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Zöld doboz

További termékképek, részletesebb leírások Zöld doboz és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 4004478188952
- a termék kategóriában van Apró fürdőszobai kellékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Zöld doboz Apró fürdőszobai kellékek
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Apró fürdőszobai kellékek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Zöld doboz) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4004478188952 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Apró fürdőszobai kellékek - További termékek megtekintése