Vélemények Zselés talpbetét mágnessel, UNI és termékinformációk

Terméknév: Zselés talpbetét mágnessel, UNI Férfi cipők

Termékleírás: A mágneses zselés talpbetéttel úgy fog menni, mintha mohán járna. A viszkóz zselé lehetővé teszi az ember súlyának egyenletes elosztását, amivel csökkenti a láb túlterhelését és enyhíti a rázódásokat járás közben. A mágnes a gyógyító hatásaival javítja a vérkeringést, a sejteknek tápanyagot és oxigént nyújt, csillapítja a lábfájásokat és csökkenti a lábduzzanatokat. Több színben kínáljuk, választási lehetőség nélkül.Méret: univerzális 37-44, levágással lehetséges válltoztatni az adott méretre.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Zselés talpbetét mágnessel, UNI mert kedvező ár 2 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi cipők.

Reviews Zselés talpbetét mágnessel, UNI
Termék felülvizsgálata Zselés talpbetét mágnessel, UNI

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Zselés talpbetét mágnessel, UNI -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Zselés talpbetét mágnessel, UNI és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Zselés talpbetét mágnessel, UNI

További termékképek, részletesebb leírások Zselés talpbetét mágnessel, UNI és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8594161070887
- a termék kategóriában van Férfi cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Zselés talpbetét mágnessel, UNI  Férfi cipők
2 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Férfi cipők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Zselés talpbetét mágnessel, UNI ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594161070887 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.