Vélemények Zselés térdvédő, fekte és termékinformációk

Terméknév: Zselés térdvédő, fekte Kertészeti kiegészítők

Termékleírás: Praktikus párnázott térdvédő, amely zselés párnákkal van ellátva. Kényelmet biztosít munkavégzés kӧzben és tehermentesíti és védi a térdkalácsot. Használható építkezésen, a kertben, vagy más munka kӧzben. A térdvédők mérete beállítható, így szükség szerint szabályozhatja. Technikai jellemzők. Anyag: Oxford 600 D a PU Gel ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Zselés térdvédő, fekte mert kedvező ár 5 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kertészeti kiegészítők.

Reviews Zselés térdvédő, fekte
Termék felülvizsgálata Zselés térdvédő, fekte

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Zselés térdvédő, fekte -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Zselés térdvédő, fekte és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Zselés térdvédő, fekte

További termékképek, részletesebb leírások Zselés térdvédő, fekte és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5906083974618
- a termék kategóriában van Kertészeti kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Zselés térdvédő, fekte Kertészeti kiegészítők
5 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kertészeti kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Zselés térdvédő, fekte) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5906083974618 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kertészeti kiegészítők - További termékek megtekintése